Loading....

History of Success

Krenar për studentët tanë!
Sara Doda e diplomuar në Kolegjin Universitar “LOGOS” në programin e studimit Menaxhim Biznesi në vitin akademik 2018-2019, aplikoi për programin master në Oxford Brookes University, Angli dhe është pranuar si nje nga studentët e tij.

Kolegji Universitar “LOGOS” i uron shumë suksese Sarës ne këtë rrugëtim të ri të jetës së saj!
Studioni në Kolegjin Universitar “LOGOS” për nje diplomë të njohur ndërkombëtarisht!