Loading....

FJALA E PRESIDENTIT TË FONDACIONIT "LOGOS", PROF. DR. ANASTASIT, MBAJTUR GJATË CEREMONISË SË DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË KOLEGJIT UNIVERSITAR "LOGOS" 2023
July 2023


Easter 2023 Overcome pain - Paschal joy
April 2023


Christmas 2022 Prayer for Peace - Prerequisites
December 2022


ARCHBISHOP ANASTASIOS - HONORARY DOCTOR OF WARSAW CHRISTIAN ACADEMY
October 2022


Pascha 2022 Resurrection - love ultimately overcomes hatred
April 2022


Interfaith Conference - Interreligious Council of Albania
February 2022


KRISHTLINDJE 2021 QENDRESE PAQESORE - NUK JEMI VETEM
December 2021


In memory of Joan Paleokrasas.
October 2021


The Archbishop of Tirana, Durrës and all of Albania, Anastasi has addressed his message on the occasion of Easter 2021 "Liberation from hatred and its variants".
April 2021


Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë, Anastasi ka drejtuar mesazhin e tij me rastin e festës së Krishtlindjes 2020.
December 2020


Kremtimi nga Fronëzimi i Fortlumturisë së Tij, Prof. Dr. Anastasit, si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë.
August 2020


Si sot 27 vite më parë, në kremtimin e Lindjes së Shën Joan Pagëzorit, Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës zgjodhi Kryepiskopin e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërise, Fortlumturinë e Tij, Prof. Dr. Anastasin.
June 2020


Mesazhi i Presidentit të Fondacionit LOGOS, Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqiperisë, Prof. Dr. Anastasit me rastin e përballjes ndaj pandemisë së COVID - 19.
May 2020


Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqiperisë, Prof. Dr. Anastasi, njëkohësisht Presidenti i Fondacionit “LOGOS” si çdo vit drejtohet me dashuri atërore duke dhënë mesazhin e shpresës dhe dashurisë me rastin e së kremtes së Pashkës.
April 2020


Fjala e Presidentit të Fondacionit "Logos", Prof. Dr. Anastasit, mbajtur gjatë ceremonisë së diplomimit të studentëve të Kolegjit Universitar "Logos"
February 2020


Kremtimi i emrit te Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Fortlumturisë së tij Prof. Dr. Anastasit, Presidentit të Fondacionit “LOGOS”.
January 2020


Presidenti i Fondacionit "LOGOS", Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë, Prof. Dr. Anastasios Yannoulatos ka drejtuar mesazhin e tij me rastin e festës së Krishtlindjes 2019.
December 2019


Fjala e Kryepiskopit Anastas për Tërmetin
December 2019