Loading....
Kolegji Universitar “LOGOS” u krijua si aktivitet i Fondacionit “LOGOS”, (person juridik i regjistruar me Vendimin Nr. 284, datë 26.06.2008 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë) dhe u licencua për ushtrimin e aktivitetit arsimor me Vendimin e Këshillit të Ministrave Nr. 1055, datë 29.07.2009, “Për licencimin e Shkollës së Lartë Private “Logos“ (SHLP “LOGOS”). Ideja, projekti dhe themelimi i Kolegjit Universitar “LOGOS” u realizuan nën kujdesin e drejtpërdrejtë të Prof. Dr. Anastasios Yannoulatos, Th.h.c dhe Ph.D h.c (nga shumë universitete të botës), Kryepiskopi Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë. Ngritja e Kolegjit Universitar “LOGOS” u bë mbi bazën e përvojës së suksesshme të Institutit të Formimit Profesional “Frymë Dashurie”.

Lajmërime

Programet e Studimeve

KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS

Dritë dhe fuqi jete

EVENTE

{{item.titulli}}

{{item.short_desc}}

📅{{item.date | date:"d MMMM y"}}
{{item.date | date:"HH:mm"}}

{{item.titulli}}

{{item.short_desc}}

📅{{item.date | date:"d MMMM y"}}
{{item.date | date:"HH:mm"}}

{{item.titulli}}

{{item.short_desc}}

📅{{item.date | date:"d MMMM y"}}
{{item.date | date:"HH:mm"}}

3

Fakultetet

9

Departamente

12

Programe Studimi

241

Lëndë

Fakultetet